17 augusti 2013
12:00

Lohärads IF Röd

Referat: Bro IK P99 - Lohärads IF Röd

Idag hade vi match borta mot Bro, som vi i våras vann hemma med 3-1. De tyckte då att vår plan inte var så bra, utan de skulle spela bättre på deras konstgräsplan.

Vi får en kanon start och tar ledningen med 0-1 redan i den 2:a minuten. Zacke vinner boll och lägger den till Dysén som skjuter ett långskott över deras långa målvakt och ribba in, kanon. Vi brukar påminna killarna att skjuta mycket, men inte innan den här matchen! Det gav hursom utdelning.

Vi hade ett bra spel, det fortsätter, jätte kul. Vi spelar oss ur situationerna. Killarna känns trygga på plan.
Efter slarv så släpper vi in 1-1 i den 13:e minuten, det var inte rättvist. Vi var passiva!

Har skrivit det förr, man är sårbar när man gjort mål. Vi gör mål i anfallet efter deras 1-1.
Max får bollen av Berga, Max slår den i djupet mellan deras mittbackar, där kommer Hampus löpande och uppvaktas tufft (inge ojust) av deras långa back. Men Hampus behåller balansen och vill verkligen göra ett avslut, han sätter den i bortre hörnet. Mycket bra Hampus. Det var i den 14:e min

I den 20:e min gör dom 2-2, återigen efter mindra bra insats av oss, de rinner igen för enkelt. Vi har hittills fört spelet, och de har i stort sett haft två chanser, ändå 2-2.
I den 22.a min vinner Lang bollen på sin högerkant på deras planhalva och rundar deras back, slår den snett bakåt där Ralle kommer och sätter den. Så enkelt men så bra, allt enligt ABC böckerna.
I den 23:e tar Bro timeout.
Resten av halvleken är vi det bättre laget, men vi skapar inte mycket, men har stort bollinnehav.

Halvtid

Vi börjar den 2:a halvleken mindre bra. Det är Bro som har det mesta under ca 15 min. Vi hade inte protesterat om de hade gjort 3-3. Men på någon sätt lyckas vi hålla undan, vi har en bra lagmoral, även om det går mindre bra. Bro har mer boll än oss, men de skapar inte så mycket.
I den 55:e tar vi timeout, och efter det är vi mycket bättre. Spelet vänder och vi skapar mycket. Får några avblåsningar emot oss, vi var värda något mål. Vi missade en del.
Det kändes som att domare lade på en evighet, men till slut blåser han.
Vinst med 2-3, kanon skönt, bra jobbat killar.